Creëer je eigen label


Voor het ontwikkelen van een eigen private label range is helder communiceren en samenwerken erg belangrijk. Teeling Petfood staat voor een persoonlijke benadering vanaf de start om zo het eigen merk en de wensen en ideeën van de klant te begrijpen en vorm te geven. Dit doen we aan de hand van de volgende principes.

 

1. Idee, concept en category management


Teeling Petfood helpt u graag verder bij het vertalen van uw idee of concept naar een concreet product. Wij adviseren u betreffende de juiste ingrediënten, de verpakking en het design. Ook ondersteunen we graag bij het inventariseren van ideëen, wensen en doelgroepen.

2. Ontwikkeling producten


Wanneer we de eerste basis gelegd hebben, kunnen we in nauwe samenspraak uw idee doorvertalen naar een concreet plan, product of concept.

3. Mogelijkheden verpakkingen


Wij begeleiden u in de verschillende stappen binnen het verpakkingsproces, van verpakkingsadvies tot en met het komen tot een doeltreffend design en het produceren van de eerste proefmodellen.

4. Testen / samples


Om ervoor te zorgen dat het eindproduct geheel naar wens is, worden voor de start van de definitieve productie verschillende testen uitgevoerd en samples gemaakt.

5. Productie


Wanneer de proefproductie, het gewenste eindproduct en de verpakking akkoord zijn, kunnen wij starten met de productie!

6. Logistiek


Onze logistieke stromen kunnen we geheel afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften. Wij maken in ons state-of-the-art warehouse gebruik van moderne technieken (WMS).