Over ons


Private label natvoer
Wij zijn Teeling Petfood. In onze fabrieken in Heerhugowaard en Hoogeveen maken wij dagelijks, met een toegewijd team, hond en kattenvoer. Worsten, hamburgers tot natvoer in aluminium cups: wij produceren het allemaal. En dit doen we samen, als team. Onze lijnen zijn kort en de collegialiteit groot. Benieuwd of jij in ons team past? Bekijk hier onze vacatures

Onze kernwaarden
Kwaliteit, service, productinnovatie en duurzaamheid; deze speerpunten zijn essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering en samenwerking met onze klanten. We enjoy your company!

Kwaliteit
De kwaliteitseisen van Teeling zijn gebaseerd op de standaarden van het BRC. De productielocaties voldoen aan de strenge eisen van deze controlerende instantie. BRC certificeringen garanderen optimale hygiëne en voedselveiligheid in onze faciliteiten. Iedere receptuur is zo ontwikkeld dat het een veilig, nutritioneel verantwoord en smakelijk product garandeert, dat voldoet aan de internationale eisen van FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

Service
Klanten optimaal bedienen, daar maken wij elke dag werk van! Wij dragen zorg voor een perfecte orderafhandeling en streven een optimale leverbetrouwbaarheid na. Graag verplaatsen wij ons in uw winkelformule, luisteren we met aandacht naar uw specifieke wensen en denken we actief mee in category management, schapindeling en verpakkingsmogelijkheden. Een persoonlijke benadering waarbij we een stapje extra doen is de basis voor een duurzame relatie.

Productinnovatie
Teeling petfood richt zich op het continue ontwikkelen van nieuwe producten. Dit doen wij o.a. door de markt nauwlettend in de gaten te houden. Hierdoor kunnen wij tijdig inspelen op ontwikkelingen en trends. Voor het succes van onze producten op de markt is het echter ook van belang dat ze gebaseerd zijn op onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingswerkzaamheden. In ons laboratorium werkt daarom een hoog opgeleid team van nutritionisten aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Certificaten

Onze internationale kwaliteit standaarden

Beter Leven
SKAL
EKO
MSC
Europees

Over ons


Wij zijn Teeling Petfood. In onze fabrieken in Heerhugowaard en Hoogeveen maken wij dagelijks, met een toegewijd team, hond en kattenvoer. Worsten, hamburgers tot natvoer in aluminium cups: wij produceren het allemaal. En dit doen we samen, als team. Onze lijnen zijn kort en de collegialiteit groot. Benieuwd of jij in ons team past? Bekijk dan onze vacatures!

We enjoy your company!!

History

Since 1942

1942

Teeling Petfood was founded processing meat and slaughter products

1989

Transferred to producing only petfood in Alu trays

2005

New investments and developments realized a capacity increase of 300%

2009

New production location Hoogeveen up and running

2014

Teeling Petfood wins Industributie Award

2017

75 years of Teeling Petfood