ARTIKEL - Serge


Serge is assistent-product manager, 49 jaar en woont in Den Helder. 

Via een oud collega is hij bij Teeling Petfood terecht gekomen en inmiddels werkt hij er alweer 16 jaar lang.

Een allround collega

Bij Teeling Petfood maken wij dierenvoeding. Denk aan hamburgers, worsten en ander soort dierenvoeding. Het ruikt niet naar dolce & Gabbana hier, maar alles went.

Serge pakt diverse taken op. Soms zit hij even op kantoor achter de computer, en op een ander moment werkt hij in de productiehal. In de productie zijn diverse taken die vervuld kunnen worden en zijn er doorgroeimogelijkheden. Zo kun je aan de slag gaan met mixen of maken. De meeste collega’s werken hier allround: zo ben je niet de hele tijd met 1 ding bezig en blijft het werk afwisselend!

 

Gezelligheid onderling

Bij Teeling Petfood hebben we regelmatig uitjes. Zo was er afgelopen zomer een gezellige BBQ georganiseerd voor alle collega’s. We stonden buiten in het zonnetje onder het genot van lekker eten, een DJ en een drankje.

Ook spreek ik een aantal collega’s buiten werktijd. Dan bellen we elkaar op en hebben we het over wat we doen in onze vrije tijd. Wat ook erg bijzonder is, dat ik hier de liefde heb gevonden. Binnenkort gaan we samen trouwen.

 

Contact

Benieuwd of werken bij Teeling Petfood iets voor jou kan zijn? Check dan even de vacatures of maak kennis met Ron Geus op 0622370245. Wie weet tot snel!

 

Als u meer informatie wilt over onze producten,
dan helpen wij u graag!
Uw accountmanagers